S cigárem v trávě

S cigárem v trávě

Anotace: ...

Hlásá lásku, kdo umírá na prknech.
Hlásá respekt, kdo chodí po chodníku.
Vymetáš strach koštětem od čarodějnice,
ale nikdo neví, že by si měl lehnout s cigárem do trávy
a koukat na mraky, jak lítaj mezi ptákama.
Autor Woe R., 08.02.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí