Prokleté štěstí

Prokleté štěstí

Anotace: jen další výplod z mých pocitů..nemá to žádnou hodnotu..štěstí prostě nemá dlouhého trvání:(

Proč štěstí je vždy tak krátké,
proč to, jestli zůstane,je tak vratké?
Po dlouhé době ke mně přišlo,
usmálo se a já byla chvíli šťastná..
Ale teď se zas otočilo zády
a já se zas ve smutku utápím..

Cítím,jako bych byla prokletá..
jakoby to měla být krutá odveta
Nejspíš si štěstí nezasloužím
nejspíš je mi dáno, ať se soužím

Osud si to prostě nepřeje
a navždy mě kletbou neštěstí prokleje..
Štěstí prý není nic pro mne,
že už nebude šťastného dne,
to jest mi dáno,
že více štěstí mi nebude přáno.
Odešlo mi štěstí a teď už není,
už ani nečekám,že se to ještě změní..
Autor Soledad, 14.07.2011
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Juan Francesco de Faro, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí není prokleté a ani Ty ne... Uvidíš, že všechno bude zase brzy v pořádku. Nemůže přece pršet pořád, hm? :-*

15.07.2011 20:57:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí