Po kolejích

Po kolejích

Anotace: Po kolejích

Jdu podél kolejí,
vyhlížím vlak,
nic neslyším,
Jdu dál.
Najednou přijíždí,
mé tělo letí,
letí vzduchem.
Cítím teplo i chlad,
mé tělo letí dál,
dál až do oblak.
Najednou spadne k zemi,
už tomu bude tak.
Ležím teď na kolejích,
necítím nic,
jen mé mrtvé tělo,
chtělo by víc,
chtělo by znovu vstát,
znovu se smát a radovat,
znovu plakat,
znovu snít,
znovu vstát a dál po kolejích jít.
Autor monyka, 14.07.2011
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí