INTERNET

INTERNET

Anotace: Jak internet změnil svět

Sbírka: ŽÁRLIVOST

INTERNET
Kam toužili jste světem
nedostali se ani letem
teď lze shlédnout v běhu
možnosti neznají břehů
Vše jen kliknutím a tak lehce
že se tomu ani věřit nechce
Svět celý máš jak na dlani
kde plavou žraloci i vorvani
Země, kde a jak se tam zpívá
Poznat vše, co tě zajímá
Skutečnost! Až to dojímá!
Surfováním na internetu
Dar chudým a celému světu
Autor RU 82, 15.07.2011
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí