Humor

Humor

Anotace: Krátká básnička, popisující věc, která je podle mne jednou z nejlepších lidských vlastností, leč jak už to tak bývá, nic netrvá věčně...

Humor, ten veselý pán v pestrém hávu,
ten vysněný elegán hulící trávu,
s úsměvem na rtech,
maje mezi zuby zlatou plombu,
a v ruce železnou skobu,
na níž snad na chvíli zavěsí,
všechny tvé trable za pačesy.

Se smíchem pak zas na čas odejde,
skobička povolí,
krušnému smutku a smůle škodolibé,
problémům neposedným
zas na čas utéci do tvé hlavy dovolí.
Autor Gustik 5, 15.07.2011
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí