Konec

Konec

Anotace: dá se to i zpívat na vymyšlenou melodii :-)

byly mi jen vzpomínky a oči plné slz
je to jak by zemřela poslední múza z můz
vytrhla jsem TĚ ze srdce i se železnou klecí
co se stalo hrozného? konec lásky přeci

musím přijmout skutečnost,že nikdy více spolu
zničil si mi naděje, srazil jsi mě dolů
řekl, že mi nesplní nikdy moje sny
sbohem víro v zítřek, sladce spi...
Autor Ezra, 15.07.2011
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí