kočičí

kočičí

Anotace: a zklamaná

zamňoukám do ticha vše co mě trápí
schovám se do klubka zatnu doň drápy
slzy si otřu někdy pozdě ráno
světlo mě pořeže svou ostrou hranou

zamňoukám svoje sny do ticha pokoje
zase se vzdávám a zase bez boje
zase mě vše bolí na dotek do očí
zase mám pocit že srdce se rozskočí

zamňoukám strachy a obavy do ticha
proč jenom noc kolem tak rychle pospíchá
rty se mi chvějí a oči se lesknou
je mi tak teskno tak bolavě teskno

zamňoukám do ticha snad usnu na chvíli
snad všechna bolest ve snech se rozptýlí
zamňoukám do ticha postavím kolem zeď
zamknu se do chvíle navždy už bude teď
Autor branwen, 16.07.2011
Přečteno 284x
Tipy 12
Poslední tipující: Špáďa, la loba, šuměnka, Live to fight, CULIKATÁ, TetaKazi, labuť, hloubavá
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jedů pár do drápů dej,
je, ruko, víc i v oku rej!

06.10.2011 17:39:00 | Špáďa

krásné

22.07.2011 21:59:00 | Admen

jak kočka otřepeš se s nocí
a po střechách se projdeš k rozhledu
a nad zklamáním převaž svojí mocí
a horkým dechem napiš do ledu;

že umňoukaná nota sílu neztratí
a kočka nenechá se svázat opratí...

22.07.2011 10:52:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí