Posedlá touha

Posedlá touha

Anotace: Touha je v mnoha věcech dobrá, ale když se přidá posedlost??? K tomuto dílku jsem udělal i melodii (tudíž song) - http://www.youtube.com/watch?v=DxaXIUOam4U

Něco poznáš a chceš hnedka víc,
víc, víc, víc vnímajíc jen líc
Kulháš a máš pásku na očích,
když jde pomoc, ihned útočíš

Toužíš dál a dál,
kdy naposled ses smál!

Jako žonglér, ale bez rukou,
semtam šašek s pěknou parukou,
chaos v očích vidí přátelé,
těžko se léčí duše kyselé.

Toužíš dál a dál,
kdy naposled ses smál!

A když zmizí na čem si tak lpěl,
Těžké bude nalézt správný směr.
Díry v srdci, křívé vnímání,
spousta slz o pomoc volání.

Toužils dál a dál,
jak rád by ses teď smál, smál
Autor Lyuk, 17.07.2011
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: Emmelia, CULIKATÁ, Donne, Radek.oslov.Šafárik, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ocenuji téma a to že si i muzikant.

17.07.2011 14:15:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí