Alkoholový večírek

Alkoholový večírek

Anotace: Alkoholový večírek I. část

Ubývá do dna. Led s ginem.
Křišťálové sklenice.
K novu se střídá, přijímá vínem
srpekček, fáze měsíce.

Takové kruhy, co pod okem dřímají,
mo(u)dře by pýchou se dmuly.
Sportovní areál, na turnaji..
Skóre by byly dvě nuly.

Teorie logiky opět zmírá.
Zas jsou tu jen kostky ledu.
Jsem černá země, ty černá díra,
jak v černém čajovém setu.

Tvrdíš, že slunce stále září,
což se má lidem promítat v tváři.
Tak vidíš ten bezbarvý pozitiv?
Né štěstí- neštěstí.
Pro co žít ?

Tak snad už jen nacpat si ropu do uší.
Výkřiky umělců ze srdce.
Spojené rytmem, melodií,
zahojí ran na tisíce.

Koncert pro hluché, přehlídka pro slepé.
Nikdy nikomu vším, nebo z části.
Malá slza mi klepe na dveře,
Sem v pasti, už Poker mastí.

Seznamte se, má nová přítelkyně.
Těší mne Přetvářka, jméno mé.

Diskrétní společnost, pomyslím si.
Natánu ruku.

Krvavá Mary.
Můžem jít vymetat bary...
Autor Live to fight, 18.07.2011
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: casla, ilona, Fanosh
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wauuu,miluji pařby plné chlastu a super košilaté zábavy:)ST!!!

20.07.2011 17:31:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí