Spílám svému srdci

Spílám svému srdci

Anotace: Nevím, zda je právě tohle báseň, ale nevěděla jsem kam jinam to zařadit :)

Strašné starosti svěřuji svému srdci.
Sama sobě spílám.
Sousedův syn si snaží smluvit schůzku se srdcem, jež se strašně strachuje.
Skrývá skutečné slabiny, které se se silnými stránkami jen stěží srovnávají.
Srdce se silnými stránkami se jen sporadicky schazují před slabými srdci...
Autor Taloued, 18.07.2011
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí