Mlha pod horou

Mlha pod horou

Anotace: ...nutí přemýšlet

Nad cáry mlhy
zní ptačí trylky
ztratit své štěstí
lze během chvilky.

Uniklo zpod prstů
plazí se pryč
svět ztmavl v šmouhu
láska je kýč.

Zmačkané plátno
v něm ukryty sny
smrti je lhostejno
že slunné jsou dny.
Autor Čoki, 19.07.2011
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: divoska_jaja, CULIKATÁ, labuť, jitka.svobodova, Donne, hloubavá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí