Jak jsem umřel

Jak jsem umřel

Anotace: v dnešním parnu

V koutcích hledám zbytek stínu
na čele mám mokrou plínu.
Na slunci je jenom blázen
co bych dal za malý bazén.
Ponechám vše osudu
večer vlezu do sudu.
Království za kostku ledu
pracovat tak sotva svedu.
Do úmoru přesto dřeme
kryokomoru tu chceme.
Stanu se v ní průvodcem
bydlím tamhle pod kopcem.

Dnes mně picne z těchto veder
byť mám roušku kolem beder.
Od noh se mi stále kouří
přivítal bych větší bouři.
Na Sahaře poušť a písek
dumám chvilku v stínu lísek.
K mrazáku. Tam ledu kus
tohle vedro to je hnus.
Autor Čoki, 19.07.2011
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: divoska_jaja, CULIKATÁ, E.T.Jane, jitka.svobodova, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně taky brzy picne:-)))

20.07.2011 16:24:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí