Metro Petro

Metro Petro

Anotace: Malá nová, edice pražská.

Ze zatuchlých útrob města,
zpod asfaltu a kostek,
přes Muzeum a Můstek,
pach temného místa,
zpod dveří a lásek,
jen jednou cestou vpřed.
Zpod životů a vrásek,
zas najde se někdo,
pro koho už není
cesty
zpět.
Autor petromila, 19.07.2011
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: Donne, E.T.Jane, Houda, frangir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí