Proč píšu?

Proč píšu?

Anotace: Důvod mého tvoření...

Ve stínu věčného naříkání
Začal jsem onehdy to své psaní

Tehdy ještě neměl jsem zdání
Kolik, že je s tím, no ehm, praní

Snil jsem o fanynkách, co bez reptání
mě budou milovat - pak hups hned na ní

Častěji to však někoho raní
Co hůř, pro mnohé jsem k nepoznání

A tak při svém věčném naříkání
pokračuji v tom ubohém psaní
Autor Jacques-ds, 19.07.2011
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: E.T.Jane, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bodík za hravost se slovíčky :-))

20.07.2011 07:17:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí