Narozeninová

Narozeninová

Anotace: Pro Gárdy! Pro tu, co ví...

Sbírka: Nehlídán

V dešti se slepenými vlasy
Poskládá ráno do podoby
Realismu
Když nikdo nedoufal
A s úsměvem probudí slunce dřív
Než mělo v plánu
A znalec zlomí štětec nad zázrakem

Ve sněhové závěji
Bříšky prstů
Budí petrklíče, i když neví
A v andělíčcích pod jejím tělem
Vlaštovky litovaly

V javorových listech ulehla
Nad tíhou navlhlé hlíny
Vznášela se
I když ležela

A dětem při pohledu na její krásu
Chutnala cukrová vata o mnoho víc

Protože nezmizí
Autor chroust17, 19.07.2011
Přečteno 391x
Tipy 9
Poslední tipující: Jana M., CULIKATÁ, labuť, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-*

21.07.2011 16:41:00 | gardouch

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí