Taková jsem já

Taková jsem já

Anotace: ...

K tvým myšlenkám co včera spali jsem apatická,
ta radost co zmírá je opravdická,
na vášni křídla, já se vzhlídla, touha je heroická.
Odmlka, pauza, zloba lidská,
je jako já - dnes dramatická.
V suknu světa, stačí mi věta a jsem polemická.
Na ostří nože, odpovím cože a jsem sarkastická.
V proudu doby, když s časem zlobíš, jsem numerická
a v dlani ghéta uvízla věta rétorická,
a v ohni duše, jsem tvůj anděl z kuše a symbolická.
Autor Mersii, 20.07.2011
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí