Na jiný vlně

Na jiný vlně

Anotace: sem

můj život je vážně jinde
jedu na uplně jiný vlně
a co že na tom sejde
že nechovám se stejně

pořád něco beru
at kouřím piju žeru
ale mám tu svojí víru
s ním zapálím i sirku co nemá síru

zewling ten mám rád
at už venku nebo v baru
je to o tom co si dát
a mít na to v tu dobu škváru

a pak si jen dal frčet
zneužívat užívat požívat
sice mám vysokej rozpočet
ale lepší než čumět a a nudou zívat
Autor ostuda lidstva, 21.07.2011
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Eliss94, ilona, tato22, E.T.Jane, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to máme všichni stejný koukám

21.07.2011 16:25:00 | whiolet

Joo!!
Lepší než dřepět v rohu domu
rozšoupnout se třeba s lahví rumu
A máte-li
pořádně zapařit s přáteli!

21.07.2011 13:32:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí