Hřích nebo jenom přání

Hřích nebo jenom přání

Anotace: přání jenom nebo hřích....

Pronikáš beze snu
do krajiny proměny
jsou to jen slova
slova bez ozvěny

Zázrak začíná když se loučí
jsme ticho,v tichu co končí
kdo sebe najde,a pak se ptá?
jak vůně ticha,klokotá

samotu lovců
začínáš bez ozvěny
proč ale znova
křičí si bez nadějí

když v tobě všechno tančí
hledej slova z venčí
pak se v kráse zamotá?
jsi jen slovo,samota.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.07.2011
Přečteno 236x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hloubavá, hatlapatla, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

24.07.2011 12:12:00 | PIPSQUEAK

Proč jsi to upích do fejetonů? st

22.07.2011 18:24:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí