POSLEDNÍ ÚTOK

POSLEDNÍ ÚTOK

Anotace: Text možná vhodný pro trampskou písničku...

POSLEDNÍ ÚTOK

Na posledním školení
řek´mi kaprál stroze
tu máš mapu, podle ní
vždy se budeš vzbouzet
podle toho kompasu
budeš chodit spát
a všem vyšším lampasům
úctu předávat...

Nevěřte děvčata, nevěřte vojákům
co mají podvazky připnutý k bodákům
doba je proklatá, není čas na lásky
nevěřte děvčata, nevěřte planým snům !

Na posledním školení
řek´mi kaprál stroze
tu máš ešus, holení
a kulku první nouze
a tu kulku poslední
tu dostaneš s ostatními
zítra až se rozední
nastoupený mezi svými...

Nevěřte děvčata, nevěřte vojákům
co mají podvazky připnutý k bodákům
doba je proklatá, není čas na lásky
nevěřte děvčata, nevěřte planým snům !

Po posledním školení
po posledním útoku
stojí trnka, vedle ní
s rudou skvrnou na boku
leží moje stvoření...
Autor Houda, 22.07.2011
Přečteno 231x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, hloubavá, divoska_jaja, Fanosh
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brr, úplně z toho na mě čiší zmarná atmosféra. A melodie z toho leze úplně sama, to máš pravdu, možná si to budu zpívat v koupelně. :-)

22.07.2011 20:50:00 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí