S paletou slovníku

S paletou slovníku

Anotace: slovník široký pojem, pro každou představu..

Houpat se na dně šampusových skleniček
Nevědomost na úzkých rtech
Kousky mapy schované po kapsách

Po rozpaleném asfaltě přechází mráz
Být uprostřed citronového jitra
Pod slupkou ticha

Slzy občas na triku
S paletou slovníku
Počítat minuty

Ochutnávat půvaby barev
Obmotávat kostky cukru kolem nitra
Od pramene obměn

Toulat se po rukávě svetru
Rozdávat úsměvy pod brýlemi
Ostré rysy mezi klenoty

Štěstí bere za kliku
Uchovává paměti
Odhazuje šedi papírů

S duší na míru
Citlivost je volná
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 23.07.2011
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: Kars, Víla, James Libustka, její alter ego, CULIKATÁ, hatlapatla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toulat se po rukávě svetru

moc hezky..

24.07.2011 21:04:00 | veronika

Nádhera. :-)
st

23.07.2011 09:32:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí