Osud

Osud

Anotace: Taková menší hříčka mé choré mysli o osudu.

Už zase si se mnou zahráváš.
Hraješ se mnou svou krutou hru,
kterou nemůžu nikdy vyhrát.

Ať se snažím sebevíc,
vždy se tu objevíš Ty
a vše rázem změníš.

Nenávidím Tě
a zároveň poznat Tě toužím.
Někdy potěšíš,
záhy však ublížíš.

Jsi vrah převlečen v rádce.
Jsi kráska a zároveň zvíře.
Jsi omilustňující panovník a také kat.
Jsi jak v červnu mráz.
Jsi nepředvídatelný jak letní bouře.
Někdy se chováš jak raněné zvíře.

Nechci Tě znát.
A i kdyby tak budu vzdorovat,
i když vím, že jsi navždy můj pán.
Autor sad_girl, 08.02.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí