Akrostich pro ni

Akrostich pro ni

Anotace: k svátku :-*

K -řičet do celého světa
R -adovat se z maličkostí
I -gnorovat pochybnosti
S -trašit jen z povinosti
T -rošku té upřímnosti
Y -oyo efekt, když člověk spěchá...
N -ula když se začíná
K -u stovce polovina
A - pak už jen jedna pětina

P -oplácat po rameni
O -dmocninou se to změní
L -áska je trošku věda
A - plánovat se jistě nedá
C -o bude zítra a co za dva roky
H -ra neskončila, i tak nestřílejte broky
O -sud smíchal karty a prej hrajeme spolu
V -yhraje i ten co spadne úplně dolů
A -by se mohl ode dna odrazit...
Autor strašidýlko-střapatý, 24.07.2011
Přečteno 359x
Tipy 17
Poslední tipující: Denael, Stoneman, Anjesis, nejsembásník, James Libustka, labuť, Emmelia, Juan Francesco de Faro, Niky88, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle teda vážně nežeru. Ale slečna to jistě ocení.

24.07.2011 14:51:00 | inhalium

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí