Jdi pryč !

Jdi pryč !

Anotace: ...

Nejsi můj přítel.
Nechci tě vidět.
Nedokáži odpustit.

Opravdu NE.

Jsme jedna krev.
Stále jsi tu.
Jedna tenká stěna mezi námi.

Boužel ANO.
Autor To je ONA, 24.07.2011
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Wor, Necelá, tajemná slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí