TAM

TAM

Anotace: Tam,nebo tady?

Jen zdi domů připomínaj
Co se Tam kdy mohlo stát
Padaj a praskliny mívaj
Od krve můžou bejt snad

A neni lehký Tam dychat
Všude je hnilobnej puch
Nenávist pohltí kraje
Nemoce roznese vzduch

Nikdo neví zcela přesně
Není-li tady to Tam
Tak žijeme bezútěšně
Modlíme se ke hvězdám
Autor jondys, 27.07.2011
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Radši tam.

27.07.2011 23:04:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí