Ztracené city

Ztracené city

Anotace: pro člověka, který si to nezasloužil.

Prstýnek na památku
já bych si od tě přál,
však teď by akorát
mi prsty ohlodal.

Za řetízek na krk
já díkem bych tě drtil,
však teď by akorát
mě jak oprátka škrtil.

O laskavá obejmutí
bych já tě žadonil,
však teď bych akorát
své slzy uronil.

Úsměv na tvé tváři
já vždy bych viděl rád,
však pochopil jsem dávno,
že nejsi kamarád!
Autor Psychicky.labilni, 28.07.2011
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Anye, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí