V autobuse

V autobuse

Anotace: 28.7.2011

Strastiplnou cestou
já právě procházím,
jak ostny bodláků
mě jejich zraky řezají.

Svoboda jak vzduch
mi právě dochází,
nadechnout se
mě nenechají!

Jak v okovech být spoután
a sklo průhledná mříž,
že uteču teď doufám,
toť má hlavní tíž...
Autor Psychicky.labilni, 28.07.2011
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí