Všechno a nic

Všechno a nic

Anotace: Nejsem sám, kdo to zná...

Proč se mě ptáš,
když oba víme,
sama to znáš,
když spolu spíme.

Já jsem tvůj
a ty jsi má,
tak, prosím, stůj,
ty neznámá.

Noc už bledne
a úsvit vchází,
z gauče se zvednem,
něco mi schází.

Je to jen půjčka,
úvěr bez dluhů,
jen dětská hříčka,
kde nemáš zásluhu.
Autor Tomíno..., 29.07.2011
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Eresiel, Kirké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí