nezařaditelná

nezařaditelná

Anotace: všichni chceme tak zoufale někam patřit, ale proč vlastně?

pořád marně, pořád zbytečně
už sem si asi zvykla
bude to tak věčně
nepatřím k vám...

falešný smích mě bodá
lichotíte mi
ale když se otočím
vrážíte do mě nože-přátelé
asi takhle se cítil Caesar
nepatřím k vám...

těch pár dní je vždy fajn
je to krásný, jako ráj
ale já stejně cítím
že nepatřím k vám...

"jdi sem, jdi tam"
"nepatříš sem, ani tam"
tohle často slýchávám
ano, já vím
nepatřím k vám...

jsem jako lichá ponožka
která ztratila druhou

jsem jako jedna ruka
co postrádá tu druhou

toužím se tak zařadit
toužím patřit konečně někam
toužím patřit k vám...
Autor Metal Lady, 29.07.2011
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: efeeez
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí