Pepík z Nemanic

Pepík z Nemanic

Anotace: Není důležitý jak kdo vypadá, ale jakej je uvnitř. A taky je podstatný, co má kdo v srdci a v hlavě a ne na účtu v bance... Jako ten, co nemá nic a přece má mnohem víc... Je to ten Pepík z Nemanic !

Úsměv na rtu,
prázdný kapsy,
špatnou kartu
prej vytáh si.
Špinavá kůže,
vlasy jak koudel,
každej mu může
políbit prdel.
Přece má hodně a stejně nic,
je to ten Pepík z Nemanic.
Kde vidí pány,
chce se mu zvracet.
A tam, kde kmány,
bude se vracet.
Nóbl dáma
se nad nim ušklíbá,
vesnická Máňa
ho klidně líbá.
Přece má hodně a stejně nic,
je to ten Pepík z Nemanic.
Místo pane říká ty vole
a místo silnice chodí přes pole.
Tak je vysmátý
ve dne i v noci.
Od slunce vyhřátý,
nepokloněn moci.
Přece má hodně a stejně nic,
je to ten Pepík z Nemanic.
Přece má hodně a stejně nic,
je to ten Pepík z Nemanic.
Autor Marbal Škutin, 29.07.2011
Přečteno 254x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí