O mě...:-)

O mě...:-)

Anotace: Prostě žádná romantika......

Píšu texty pěkně dlouhý,
neumím psát na řádek pouhý.
Mám ráda styl dekadence,k tomu mám tendence...je to asi prevence!Rýmovací turbulence.

Nestíhám se mýt,žít....ani pít!
Chci jen tohle psát,
můžu na vše srát...mě nemusíš se bát!

Chodím psát na kopce,
klid,pohoda,úsměv na fotce.
Nevidím žádný duchodce...:-D
Nechci abys mi to věřil,
aby ses soustředil...
O to tu nejde,
jen prostě čekám až to přejde......
Věřím,že jsi SUPER!Ale já NATURAL!.....nejradši bys tento text počůral..........
Autor Čakky de la Mura, 30.07.2011
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: jethullfan, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí