Ztracená

Ztracená

Anotace: ....

Vznáším se ve tmě
úplně sama
tak ztracená
a opuštěná
jediná
vzpomínka
o mě nezavadí.
Bojím se ale
nikdo
mi nepodá ruku
na záchranu
jsem pro všechny
pouhopouhá
loutka
tělo bez duše.
Jsem anděl
který padl
ztratil křídla
nemluvím
utíkám před lidmi
ztracena
v samotě
v nekonečnu.
Autor Zuzanka.D, 31.07.2011
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí