Odešel jsi..

Odešel jsi..

Anotace: ...

Už nestojíš u mě a nedržíš mě za ruku.
Nešeptáš nežná slova do uší,
jenže to co se stalo bolí mě až na duši.

Nejsi tu se mnou když tě potřebuji.
Nejistíš mě když bolestí padám na zem,
jsi pryč, šel jsi daleko a já tu stále jsem.
Autor Sarinka318, 31.07.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí