Skladatel

Skladatel

Anotace: Až bude jednou znít v mojí hlavě

Zda je to pravda uzná až rok, po který budu skládat, hrát rock. Jazz blues a snad i styl jiný, pokud nebudu tento rok líný. V hlavě píseň přenést do svých not, je jak obout se do svých starých bot. Boty své znám však činí mi potíže, v hudbě jsem, jak ve stavu beztíže. Lítám, hledám a žádný song není dobrý, co by mi poradil můj rocker moudrý. Jen pěkně hraj a zkoušej to svoje, vydej se do těžkého boje. Ať každý vidí, že si se snažil, a píseň cos všechno zažil. Až bude jednou znít v mojí hlavě, já řeknu ti to hravě. Teď si se našel a takový jsi, teď patříš mezi nás, nás staré psy.
Autor Breg, 02.08.2011
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí