Nálada pod mrakem

Nálada pod mrakem

Anotace: pro jednoho pána

Sbírka: Verše do koše

Možná mám strach,
že nejsi jen prach...
z cest na botách.
Trochu se lekám,
že sklouznu k depkám
z mých lásek v létě,
až spláchnou je deště...
S prvním dnem podzimním...
Trochu se bojím,
že o to stojím...
že ty chceš ještě,
že... smazat tě neumím.
Přikryti splínem,
vytloukáš klín klínem,
já penis penisem...
A chce se mi křičet
Teď a tady jsem!
Nevratně v pasti,
v okovech zášti...
Obavy z vlastní ješitnosti,
že vyjme kamínek
malý, jak ořech
z oblouku, co mostí
osobní Sargasové moře.
Autor lacerta.agilis, 02.08.2011
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: Adelein, Žqáry, Belmon, Houda, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opět hezké.....jak jinak ST :-))

03.08.2011 07:02:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí