Snaha o pochopení nejhorších stavů

Snaha o pochopení nejhorších stavů

Anotace: To se nedá

SNAHA O POCHOPEN9 NEJHORŠICH STAVU


Jsou nejhorší stavy, kdy je všechno v pohodě a nic se neděje
"Chcípni!"křičí na tebe svědomí
Máš dluh
Ale nemůžeš spěchat,jinak bys padl v půlce trati
Jsou nejhorší stavy, kdy nemůžeš nic
Nečinnost dodává sílu
Musíš pochopit její význam
Nenechat se jí uhranout
A ztlumit zvuk svědomí
Jinak se z tebe stane malý zmrd, utopený v pohodě, snící a nechodící
Autor Otakar Ševčík, 02.08.2011
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrá

02.08.2011 10:43:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí