Již zítra...

Již zítra...

Anotace: ...konečně :):)

Již zítra
Bude konec odloučení
O kterém jsem jedenáct dní snil
A konečně bude s Tebou políbení

Již zítra
Nebudu o tom jen snít
Budu hladit celé Tvé tělo
Kdekoliv budu chtít

Již zítra
Budu hltat všechny Tvé vůně
Dokud se jich dosytosti nenabažím
Jak já teď po Tobě toužím

Již zítra
Nebudeme vůbec mluvit
To převezmou naše těla
A láska řekne, slova nevyslovitelná

Již zítra
Opravdové pusy nahradí smajlíky
Tobě velké díky, za to že jsi
Ani spát se mi nechce, jak těším se na Tebe
Autor JohnyD., 02.08.2011
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Chancer, James Libustka, Jiná, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mě je důležité, že má radost ta, pro kterou to bylo psáno :)

02.08.2011 23:58:00 | JohnyD.

:) tak z tohohle mám jakousi zcela neliterární radost.

02.08.2011 23:32:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí