Pro všechny svatý

Pro všechny svatý

Anotace: ... většinou končím u teček, ale pro všechny svatý, já tohle prostě nechápu.

V mé mysli
nemám ruce v kapsách
a ohňostroj zhasli
protože nejsem ta jediná
kterou chceš týrat
svírat
pro všechny svatý
ve všech ideách
hloubím ti díry
pro šlépěje
platonických polibků.

Nic se neděje
máme to na háku.

V mé vnitřní skrýši
utopíme se oba dva
ani jeden z nás to neuspíší
byla to jen sázka
života
moje posedlá hra.
Autor Lexisa, 02.08.2011
Přečteno 348x
Tipy 7
Poslední tipující: Láďa, CULIKATÁ, James Libustka, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí