O koloběhu

O koloběhu

Anotace: Nějak tak možná i jinak co já vím

O koloběhu

Dobrý den tento den
Na shledanou zítra
Večer tma
Jitra blízká
Nad krajinou se blýská
Voda v kaluži se třese
Brzy ona zamrzne
Jinovatka ve větvích
Teplo ji vyžene
Pupeny vypučí
Květy vykvetou
Plody vyrostou
Mladí budou
Staří jsou
A vina?
Za to může on
Ten co visí na kříži
Na vše on pohlíží
Dohlíží
Na shledanou zítra
Dobrý den
Autor umělec2, 03.08.2011
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Stoneman, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí