Ona-Vodka,Vodka-Ona

Ona-Vodka,Vodka-Ona

Anotace: ...

ten večer byl jako marcipán
smrděl po laciným chlastu
a kazil zuby
já nebyl jsem svým pánem pán,
smrděl po laciným chlastu
a hlásal bludy
rozhazoval rukama jak pavián
jaký že jsem samec
a že přeplavu oceán
a že vypiju flašku vodky na ex

tak sem si zadělal na další průser
a ti lidi se mě smáli
a ti co mě znali, tak dvojnásob
a ta, co nejvíc řikala mi pozér
mi podala tu flašku, kež by vody
co byla z jejích tajných zásob

zkoukl sem
ji se značným sebevědomím
že vypiju ji dnes v čase rekordním
nádech,výdech přece ji tu nenechám
v prstech, těmhle líným hyenám

zkoukl sem
přes láhev bílý nohy
tý čubky a tu její pánev
nebo prdel chcete-li
a byl jsem připraven se
v té flašce
utopit
Autor Fanosh, 03.08.2011
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: Kávový Poutník, James Libustka, Rezkaaa, hybridka22, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyhecovalo mě to, takže dneska za 1! ;-)

13.09.2011 18:36:00 | Lagedama

Paráda,líbí se mi ten ne-pointový pocit.

01.09.2011 18:20:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí