Kočka s Kočkou

Kočka s Kočkou

Anotace: reakce ne šílené myšLenky

Lenko píšeš že manželství je šílenství
Simono nikdy jsem od Tebe nic nečet
pokud je chci být šílený
jsi mrtvá už to nezměním

Láska a touha kde je hranice
Simono Monyová Ty mi to nepovíš
žít v ráji či v pekle kde je hranice
kdy ještě zůstat a kdy odejít

Lenko cítím že mně Miluješ
darovala jsi kočku máš víc času ne mně
Simono chápu Tě mlátil Tě kočkou
kde vzít sílu od slabocha odejít

Láska a nenávist spojitá nádoba
vždyt srdce tyrana má recept na city
budu se léčit budu hrát na hrana
mám srdce Tyrana Já jsem mněl umřít

Lenko a Simono jsem jenom Mužem
za všechny muže vím jsem Vám dlužen
Simono pro Tebe koupím Tvá díla
Leničko pro Tebe budu Ti Mužem!
Autor Hadejede, 05.08.2011
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí