Podezření

Podezření

Anotace: Slabost je jediná chyba, kterou není možné napravit.

Poznáte nutkání, že nestačí jen vidět,
ale musíte slyšet jeho/její hlas?
Nic není víc, v ten moment důležité.
Nestačí poslat laciný vzkaz.

Před všemi zní vše tak skvostně,
lež daleko od pravdy není,
chodit jentak bezstarostně,
uvnitř brečet - to se cení.

Promítne se Vám představa
v dokonalém prostředí,
zas ta halucinace žíravá
"Pšt!" Mysl se soustředí.

Nechtěnný šepot skrytě napovídá.
Na druhé straně žádný problém.
Duše znamení předpovídá.
Cizí roli v životě dějovém.

Vnímáš chvilky na fáze,
minulost, přítomnost, budoucnost?
Ve svazující rychlodráze,
udržuj si serióznost.

Mříže obav z nechtěnnosti,
řiď se heslem - Usmívat.
Nahoď korunu své hrdosti,
věřit, doufat a zastírat.
Autor Any 4, 05.08.2011
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí