Zkouška ryzího štěstí

Zkouška ryzího štěstí

Anotace: Toužíš, v mé nestydatosti se soužíš - myšlenkami proklatě nízko u mého pasu. Vydrž muži!

Zpytuješ mé svědomí,
skrze doušky něhy.
Potaji ničíš mi vědomí,
kradeš neúspěchy.

S bdělou upřímností,
krmíš mě štěstím.
Prosíš. -
Společnou neřestí,
po nocích,
nadbíhejme scestím!

Jsem Ti dobrodružstvím,
co jen z prospěchu se svléká.
Pak Tys mi dějstvím,
co touhou dlouhé dny přetéká.

Jak zákeřné zkušební období!

Už jen pár dní,
- trochu zloby, nepochopení -
až k ránu se rozední

Tvá trpělivost ukáže světu - tolik velkolepou odvetu!
Autor Necelá, 06.08.2011
Přečteno 257x
Tipy 12
Poslední tipující: Jožin z Moravy, Madanik, Danger, Maryje..., Juan Francesco de Faro, James Libustka, Mbonita, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něžná

09.08.2011 10:29:00 | Jožin z Moravy

K dnešnímu ránu dávám ti za pravdu..

09.08.2011 10:26:00 | Necelá

Hodně otevřená ,plná zajímavých poloh a konec může být i jiný...

08.08.2011 21:49:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí