KDYŽ RÁJ JE VYRABOVÁN

KDYŽ RÁJ JE VYRABOVÁN

Anotace: není moc optimistická....

Jsme v myšlenkách
každý na jiné straně životu
co jak motýl na květinách
když není cesta z návratu

Kdo zas krade
nejhloupější osude
KDO ZAS BUDE MÍT PLÁN
KDYŽ RÁJ JE VYRABOVÁN

Jsme v myšlenkách
když každý má svou ztrátu
v podvečerních vteřinách
svůj příští sen si upletu

Co z nás ale zbude
když černé nebe,je zas rudé
KDO ALE TOUŽÍ BÝT NEPOZNÁN
KDYŽ RÁJ JE VYRABOVÁN

Jsme ale v myšlenkách
jak růže bez květu
stírá slovo jako prach
vyměním tu hloupou větu

Kde nebe je zas kruté
to řeknu třeba posté
KDYŽ HŘÍCH JE VYHLEDÁN
KDYŽ RÁJ JE VYRABOVÁN

Jsem ale v myšlenkách
co když se pletu
máš slzu na řasách
já hledám jinou planetu

Jak čelo vrásčité
okamžiky zvládnuté
KDO ALE BUDE MÍT PLÁN
KDYŽ RÁJ JE VYRABOVÁN
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.08.2011
Přečteno 237x
Tipy 8
Poslední tipující: Tomáš Přidal, PIPSQUEAK, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Optimistická není, ale ne vždy jsou podmínky, pro optimismus...

07.08.2011 15:55:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí