Nejrychlejší myšlenka

Nejrychlejší myšlenka

Anotace: bez hranic

Uletí...tak jako čas,co tiše letí
nestačí říct hledám tě,jen je jich jak smetí
jsme otroci myšlenek,a modrá křídla
potomek múzy,co tichounce žalovala
neplatí...co myšlenka co ztratí
jsou slova v beznaději
proč se za to platí?
když klasici se v hrobě obracejí
zaplatí....daň i s úroky co proletí
ty slova se z hlavy neztratí
včera se smělo,a dnes už nechce
líbat ústa spící tváře,tajemné jméno
v té básni,co je nadepsáno
poslední objetí...poslední vteřina
kde řádek končí,a věta se protíná
že není nic,a zbude prázdno
že něco není podepsáno
to je jak jitřenka...
nejrychlejší myšlenka.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.08.2011
Přečteno 247x
Tipy 12
Poslední tipující: hatlapatla, Gabrielle, Květka Š., Tomáš Přidal, PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, moc se mi líbí...*:)

07.08.2011 17:04:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí