Tykání s vrahem

Tykání s vrahem

Anotace: "Pojď dál", říkáš nesměle...

Stojíš před svým prahem
a s tebou stojí zvláštní pán...
Ještě nevíš, že si tykáš s vrahem,
co si s tebou krásně hrál...

Jeho oči touhou září,
chceš ho pozvat k sobě dál...
A ten úsměv v jeho tváři,
mohl by to být Tvůj král...

Klíčem v zámku otočíš,
nabízíš mu ruku svou,
bez rozvahy vykročíš,
tato noc bude Vás dvou...

Ještě nevíš co tě čeká,
chvěješ se však po těle...
Dnešní noc tě trochu leká,
"Pojď dál", říkáš nesměle...

Dnešní noc má být tvým hříchem,
vypovíš mu touhy své...
Odpoví ti chladným smíchem,
on přec nechce tělo Tvé...

Ruce jeho strašně chladí,
zatřpytí se nocí nůž...
Tvoje nohy tě však zradí,
jak to končí, víme už...
Autor Izza, 08.08.2011
Přečteno 323x
Tipy 13
Poslední tipující: Charibeja, Quigleika, tato22, James Libustka, hloubavá, Gabrielle, whiolet
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne - ten konec je přesnej!

08.08.2011 21:26:00 | hloubavá

Tak mohl bys mi ukázat jak si lepší konec představuješ...

08.08.2011 20:14:00 | Izza

Ten konec mohl být teda lepší

08.08.2011 18:43:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí