sklamání

sklamání

Anotace: sama jsem hloupá

odění přátelé do jiných šatů

marně doufáš, ... že pravda

JE!

pomůžeš jak můžeš všem!

nakonec přemůže tě Ten

který má být vděčným přítelem
Autor aniger, 08.08.2011
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, casla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí