Příšera s mým jménem

Příšera s mým jménem

Anotace: kdo by čekal, co to bude za příšeru...

Tahá mne v noci
z postele pryč
snaží se říci
že získala klíč
k mé duši...

Usnout se bojím
aby nepřišla zas
postel si strojím
ale nejdu spát včas
nemohu...

Stejně mne nakonec
spánek dostihne
takový lakomec!
a mou duši postihne
strach...

vždycky pak příchází
mé nitro objímá
a mně dochází
že to je mé já
nedýchám...

ta hnusná příšera
co tu chodívá
poznám i za šera
že vypadá jak já
ta druhá strana...

bojím se tak moc
že dýchat přestávám
není mi pomoc
když se tak obávám
svého já...
Autor Neff, 09.08.2011
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, labuť, CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no já sem nadšeně čekal co to bude za obludu a ono je to tvé druhé já....hááá! slušná forma básně.

09.08.2011 16:32:00 | ECHO PARAZIT

Boje s druhým já bývají někdy zatraceně těžké, ale vždycky stojí za to.

09.08.2011 14:53:00 | labuť

každý máme své druhé JÁ,
které se z hloubky duše ozývá ...

09.08.2011 12:13:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí