Když tak, tak tedy tak

Když tak, tak tedy tak

Anotace: ta anotace mi leze na záda a tahá mě za dready

Srdce vzít a roztrhat
Nastotisíckrát rozlámat
Nečakaně známý zvrat
Svět padá jak z písku hrad
Vzít duši a rozdupat
Zubatá má zase hlad
Odmítám se však už vzdát
To já naposled se budu smát

Kráčet cestou budu sám
Však to dávno dobře znám
Už nepodlehnu ničím hrám
Duši, srdce ledu odevzdám
Už jen prázdno, zavřu krám
Víc než musím tak nedám
Noc co noc drogy, flám
Perníku nebo travky gram
Autor Johny Styx, 09.08.2011
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí