Zaklínač

Zaklínač

Anotace: No je je to o něm, o slavném zaklínači Geraltovi z Rivie...

Za peníze monstra loví
V Temerii či Dol Blathana
Vědmák tajemství svá nepoví
Nezaměňujte ho však za vraha

Meč ze stříbra na nestvůry
Meč z oceli na lidi
Nevyznává Melitelé ni jiný hlas zhůry
Jen kodexem se řídí

Snadno dá bitku s vlkodlakem
S lektvary si hravě poradí
Nebojuje však nikdy s drakem
Však boj s baziliškem mu nevadí

Prošel mutacemi i Zkouškou Trav
Dokáže i kletby snímat
Je lovcem Ghůlských hlav
Rýchlý tak že nestačíš si všímat

Potkal zřídlo, Dítě osudu
V Kaer Morhen se vycvičil
Při pogromu našel záhubu
Marigold o tom písneň vymyslil
Autor Johny Styx, 10.08.2011
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí