Bohové starověkého egypta

Bohové starověkého egypta

Anotace: jen zkusím jak se bude líbit.(omlouvám se za hrubky)

Re na velké stolici
sedí celí se divící.
Eset dcera nebeská
proč syna svého netrestá?
Eset dcera nebeská
je milá, chytrá, upřímná.
Proč Usir leží na loži
on má šrámy po noži.
Hor, faraonů otec veliký
letí a srovná nepřátele se zemí.

Autor teiza, 11.08.2011
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tato obsahově trošku lepší, ale více tu kulhá ten rytmus
RM.

27.12.2012 19:44:37 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí